Solujen resetointi

Kaikki varmaan ymmärtää, että ihminen on kokonaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun on pää kipeä niin olo on helposti kiukkunen. Tai kun sairastaa paljon niin on alakuloinen ja masentunut. Monesti myös kun joku vaivaa niin hoidetaan kyllä oireita, mutta ei oireiden aiheuttajaa. Ei jakseta panostaa siihen, että mietitään mistä se päänsärky johtuu vaan mielummin otetaan buranaa ja toivotaan että olo helpottaa. Vai olenko väärässä?

Kaikki säryt ja oireet on hyvin usein seuraista epätasapainoisesta hormonitoiminnasta. Huono unenlaatu, stressi, jatkuva napostelun tarve, huono iho, väsymys ym (näitä voisi luetella vaikka kuinka)  kertoo että kehossa kaikki ei ole hyvin.

Kehokuuri on eräänlainen solujen resetointi joka kestää 28 päivää. Sillä tasapainoitetaan hormonitoimintaa ja sen myötä (jälleen yksi asia vaikuttaa toiseen) mm. univaikeudet helpottaa, aineenvaihdunta paranee ja keho saa taas energiaa voida hyvin.

Kuurin aikana syödään puhdasta ruokaa neljä kertaa päivässä. Ensimmäisellä viikolla  syödään vain proteiinia ja seuraavilla viikoilla myös esimerkiksi siemeniä, jugurttia, hedelmiä, leipää, vihreitä vihanneksia, kaaleja yms. Suolaa ja sokeria ei käytetä koko kuurin aikana.

Kehokuuri eli CellReset on alunperin astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma josta on kehitetty tavallisille tallaajille sopiva versio. Eli se ei ole dieetti vaan nopea ravitsemukseen liittyvä muutos jolla tavoitellaan kehon puhdistumista. Kehokuuri toteutetaan puhtaan ja luonnollisen ravinnon sekä puhtaiden sekä luonnollisten ravintolisien kanssa.

Jos kiinnostut ja haluat kuulla lisää niin laita minulle kata@iSmile.fi osoitteeseen postia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: